Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantisi | İngilizce Öğretmenliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ

Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantisi

Eğitim Fakültemiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılı ilk akademik kurul toplantısını 29 Eylül 2015 tarihinde yapmıştır. Tüm akademik ve idari personelinin etkin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya, Rektörümüz Prof.Dr.Tamer Yılmaz’ın ile katılımı ise bizleri ayrıca onurlandırılmıştır. Toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Şener Büyüköztürk’ün yeni eğitim öğretim yılını tebrik etmesi ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Yaşar Özbay tarafından Fakültemiz adına kurucu dekan Prof. Dr. Akif Akkuş’a teşekkür plaketi verilmesiyle başlamıştır. Toplantı, Fakültenin mevcut durumunun değerlendirilmesi, geleceğe ilişkin plan ve stratejilerin konuşulmasıyla tamamlanmıştır. Toplantının sonunda, Üniversitemizin vizyonuyla tutarlı olarak Fakültemizin beş yıl içinde Eğitim Ar-Ge üssü olması, eğitimde uluslararası standartlara erişilmesi ve öğretim üyesine düşün bilimsel yayın ortalamasının 1.0’ın üstüne çıkartılması hususları ortak hedefler olarak tanımlanmıştır.