İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ

Hakkımızda

İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalımızda, 4 yardımcı doçent, 2 öğretim görevlisi ve 2 araştırma görevlisi görev yapmaktadır. İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı, lisans düzeyinde dersler sunmaktadır. Bu programlara kayıt olan öğrenciler dil düzeyleri saptandıktan sonra gerek görüldüğünde hazırlık programına devam ederler.

Mezunlarımız

Fakültemizin ilk mezunlarını 2015-2016 eğitim öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programından vermiştir. 2016-2017 yılında yine Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı mezunlarımız bulunurken, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Sınıf Öğretmenliği programımız da ilk mezunlarını vermiştir. Mezunlarımız genellikle kamuya bağlı okullarda ve özel okullarda çalışmaktadır.