İlham Veren Kadınlar Buluşması-2 | İngilizce Öğretmenliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ

İlham Veren Kadınlar Buluşması-2

İlham Veren Kadınlar Buluşması-2

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, girişimci kadınların iş hayatındaki başarı hikayelerinin ele alındığı “2. İlham Veren Kadınlar Buluşması” düzenlendi.

Programa; HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, KADMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Özgüner, İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Atiye Güner ve öğrenciler ile davetli konuşmacılar olarak; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kezban Bayramlar, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feyza Doyran, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) Birim Sorumlusu Yelda Kına ve Girişimci İş Kadını Ebru Öcal katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Atiye Güner’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Başarılı Kadınlardan Kariyer Öyküleri” isimli panelde; konuşmacılar kadın olarak toplumda karşılaştıkları zorlukları, nasıl aştıklarını, kararlılıklarını ve kendi kariyer yolculuklarına dair tecrübelerini paylaşarak, başarıya ulaşma süreçlerini anlattılar.